2012. szeptember 13., csütörtök

az Ecca-Ecca Eccavú és a Bálna meséje

                                   
Itt az a "jóminőségű" rajz,amit az oszt.társam rajzolt
(az a nagy izé az nem nyúl,pedig olyan formájú,hanem 1 bálna!xD azok a zöld pálcika emberek a gyerekek. Jobb oldalt az az izé 1 ecca-ecca eccavú(!))





 Hol volt,hol nem volt,volt egyszer egy kék Bálna. Az a Bálna nagyon szerette a gyerekeket. 
 Egyszer ahogy a gyerekekkel játszott,az egyik gyerek megvágta magát és a bálna megízlelte a gyerek vér ízét. Elkezdte behabzsolni a kölyköket. Csak ette a szegény pulyákat! De,jött a hős Ecca-Ecca Eccavú a szivárványon,aki megakarta menteni a gyerekeket. De rájött a csoki szarás és potyogtatni kezdte a csokit az ülőizmából. A gyerekek mind odamentek az Ecca-Ecca Eccavúhoz és eszegették az unicornis csoki bogyókat. De az Ecca-Ecca Eccavú véletlenül felszúrta a szarvával az egyik gyereket. Ekkor következett be a baj! Az Ecca-Ecca Eccavúnak belefolyt a szájába a gyerek vére és eluralkodott rajta az éhség. Más szóval,elkezdte zabálni ő is a gyerekeket. Minden vérben fürdik. 
 Az Ecca-Ecca Eccavú és a Bálna még most is eszik a gyerekeket. Vigyázz,hogy ne te légy a következő. És óvakodj a Skittles és az M&M's bogyóktól,mert azt az Ecca-Ecca Eccavú állította elő a gyerekek maradványaiból! HaHaHa!!!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése