2012. szeptember 13., csütörtök

az Ecca-Ecca Eccavú és a Bálna meséje

                                   
Itt az a "jóminőségű" rajz,amit az oszt.társam rajzolt
(az a nagy izé az nem nyúl,pedig olyan formájú,hanem 1 bálna!xD azok a zöld pálcika emberek a gyerekek. Jobb oldalt az az izé 1 ecca-ecca eccavú(!))





 Hol volt,hol nem volt,volt egyszer egy kék Bálna. Az a Bálna nagyon szerette a gyerekeket. 
 Egyszer ahogy a gyerekekkel játszott,az egyik gyerek megvágta magát és a bálna megízlelte a gyerek vér ízét. Elkezdte behabzsolni a kölyköket. Csak ette a szegény pulyákat! De,jött a hős Ecca-Ecca Eccavú a szivárványon,aki megakarta menteni a gyerekeket. De rájött a csoki szarás és potyogtatni kezdte a csokit az ülőizmából. A gyerekek mind odamentek az Ecca-Ecca Eccavúhoz és eszegették az unicornis csoki bogyókat. De az Ecca-Ecca Eccavú véletlenül felszúrta a szarvával az egyik gyereket. Ekkor következett be a baj! Az Ecca-Ecca Eccavúnak belefolyt a szájába a gyerek vére és eluralkodott rajta az éhség. Más szóval,elkezdte zabálni ő is a gyerekeket. Minden vérben fürdik. 
 Az Ecca-Ecca Eccavú és a Bálna még most is eszik a gyerekeket. Vigyázz,hogy ne te légy a következő. És óvakodj a Skittles és az M&M's bogyóktól,mert azt az Ecca-Ecca Eccavú állította elő a gyerekek maradványaiból! HaHaHa!!!















2012. szeptember 12., szerda

Huh.

Sziasztok! ^^
A hétfőm szépre sikerült! Kezdem az elején.
Reggel kinyitom a szemem 1 idióta hangra( Excalibur song),igen,ez az ébresztőm! Próbálok egyenesen eljutni a fürdőszobáig, 2x beverem a kislábujjam az ágyba(?). Aztán zuhanok a semmibe és arra ébredek,hogy anyu "szépen" közli velem,hogy fel kell kelni!(vagyis...Nem vertem be a lábam és nem volt semmilyen Excalibuuur,Excalibuur...) Aztán vmi csoda folytán kimászok az ágyamból. Zombi állapotban el botorkálok a fürdőbe,de megbotlok a küszöbbe és majdnem lefejelem a csapot. Amikor belenéztem a tükörbe... Majdnem szívrohamot kaptam! Egy idegen életforma nézett vissza rám!( a tükörképem) Megkeresem a fogkefém és elkezdem súrolni a fogam. Furcsa érzés fut át rajtam,mivel a fogkrémet nem a fogkefémre nyomtam,hanem a kezemre(!!!). Az arcom nagy része fogkrémes lett,de a számba nem került egy kicsi sem. Megmosom az arcom. Újra neki kezdek a fogmosásnak. És sikerül. Majd jól arcon csapom magam a vízzel!(meg mosom rendesen az arcom) Most már mindent tisztán látok! Most jön a legrosszabb! A HAJ! Kezdődik a harc! Megfogom a fegyverem( fésű),hogy kiirtsam a gonoszt! Ez nagy erőfeszítések árán,de sikerül. Aztán vissza megyek a szobámba,hogy keressek vmi normális ruhát. 10-20 perc múlva megtalálom az igazit(azt az összeállítást,amit először kinéztem). Akk kapcsolok,hogy elkések a suliból.(szerencsére nagyon közel van a suli,így bicóval is eltudok menni) Megkeresem a cipőm és a táskám. Indulok a suliba. Felülök a biciklimre és már suhanok. Tekerek,mint állat. Száguldo... Előre esek. Klassz! Nagyon erős a fény,csak homályosan látok. Talán adrenalin vagy vmi,de nem éreztem,hogy egy nyílás tátong a kezemen. Haza sétálok,hogy fertőtlenítsük a sebet. Ez megtörtént. Apu felajánlotta,hogy elvisz a suliba a kocsival... Mondom "oké,de ne siessünk".
Végre a suliban! (nem normális dolog ennek örülni! Maradhattam volna otthon)
Én eszeveszetten rohanok az osztályba,a többiek olyan nyugodtan sétálgatnak a lépcsőn. Bezuhanok az ajtón. Leülök a padomba. A többiek már jönnek,hogy adjam oda a házit! Én meg kikerekedett szemekkel bámulok "m-m-mi???" Bejön a tanár. Nézi a füzetem... " Nincs házi?!" mondattal mérgesen bámul rám. Én meg mondom,h " Hogy a francba írjak,ha van egy nyílás a kezemen?!". Tanár meg " Tényleg?". Én " mutassam meg?"  A tanár elsétál. Az 1ik oszt.társammal kitaláltunk 1 történetet(rajzzal. Ő rajzolta) Azt mingy felteszem.xD Már megint leszedett az 1ik b.nőm,hogy yaoi-t olvasok(a telómon olvastam,miért baj?!)
Vége a sulinak. A buszmegállóhoz sietek.(épp elértem a buszt. huh...) Hazaértem. Végre!

Kedd:
Semmi különös nem történt. Készítettem 3 rajzot. A rajzolás előtt a kórházba voltam. Összevarrták a sebet. Én...én rosszul voltam! Nem bírom a kórházakat gyomorral!Utána edzésre mentem. A megkerülős cselnél fellöktem 1 csajt... Az ő baja.
Este megint megnéztem az Álomháború-t!
Szerda(ma):
Kémiából 5öst kaptam! Biosz, földrajz elmaradt. Tesin nem csináltam semmit(a kezem miatt :P) A többi óráról hazamentem!
Jah, vki már megint belépett a fb-omba! FELBONCOLOM!!! Kinyírom azt a szemetet! Csak még nem tudom,hogy kit!xD




2012. szeptember 8., szombat

1.hét


Sziasztok! ^^
Nah, még élek! A suli nem nyírt ki. Milyen volt a hetem? Leírom.
Hétfő :
Fél 7kor keltem,de kb 11-ig hulla voltam! Az órák nem voltak nagyon durvák,mert majdnem elaludtam rajtuk. Az uccsó padban eléggé könnyű aludni(ezt az 1ik oszt.társam be is bizonyította xD)
Algebra: Nem jött be a tanár. Ennek nem annyira örültem,mert bírom az algebrát,de örültem is neki,h nem jött be a tanár,mert őt UTÁLOM!!!
Német: Fogalmazást kellett írnunk a nári szünidőről. (nekem tök könnyű volt.) Az óra gyors volt. Az oszt.társaim hülyütek,mit szoktak.
Geo: A tanár már megint nem jött be!
V. töri: A töri tanár se jött be órára!!! Kezdem azt érezni,h nem akarják betolni a képüket órára(A TANÁTOK) Meg is lehet őket érteni,mivel az én osztályom a legrosszabb a suliban.
U. töri: A tanár már megint semmi életjelet nem ad! Ennyire azért nem vagyunk rosszak...
Magyar: Ezen az órán ink o.f.ó. volt... Megbeszéltünk pár dolgot.
Tesi: KIFULLADTAM!!!! Távol-,magas ugrás,fekvőtámasz,felülés és nyújtás!
Magasugrás: a 100-ast átugrottam!!!! *büszke fejet vág*

Kedd: 
Izomláz. Unalom. Álmatlanság.

Szerda:
TESI!!!! FIZIKA!!! KÉMIA!!!
Nem volt nagyon szörnyű nap.

Csütörtök:
Elkészült a rajzom,amit az 1ik bnőmnek készítettem. A suliban adtam oda neki. Nagyon örült. Amikor megláttam...
Német órán a fogalmazásunkat ellenőrizte a tanár. Az enyém max. lett!
Irodalom: A romantikáról tanultunk... És Heinrich Heine-ről (asszem így kell írni a nevét).

Péntek: 
Egészség védelem:
A felnőtt kor küszöbén. A testi és lelki fejlődés. <--- Ez volt a téma.
Tesi:
Kosárlabdáztunk... 1. körben 1et dobtam(5ből),míg mások kettőt-hármat... :( Ezzel mindent leromboltak bennem... Csak én voltam olyan szerencsétlen,h nem tudtam kosarat dobni. De 2. körben 5ből 5! Én dobtam a max.ot!
Német:
Fogalmazást kellett írni a német óráról.
Irodalom:
Még mindíg Heinrich Heine-ről jegyzeteltünk.
Algebra:
A tanár lebetegedett és elmaradt (már megint) az óra
Ének:
A barokk stílust vettük. (és nem kellett énekelni,hál' isten!)

2012. szeptember 2., vasárnap

Szeptember

Helló-helló! ^^
 Tegnap voltam a suliba( fuuu) évnyitóra. Az elsősök közzül az 1ik kidült.(elájult) xDD Na jó,ez nem annyira vicces,de azt látni kellett. Emi(egyik oszt.társ) meg azt mondja nekem,h " nézd már! Az a pulya,h eldőlt! Kidőlt,mint 1 fa! És hogy tudott oldalra esni?" Ezen még most is nevetek(ink röhögök,mint állat xDD)
" 7. osztály ég veled,
 a 8adikosok éljenek!"  ez az én beteg elmémből pattant ki.(csak szólok)


De nem csak nekem van beteg elmém,hanem pár oszt.társamnak is! Egy kis ízelítő. Csak az nézze meg a videót,akinek van ideje/türelme és olyan beteg,mint mi. Mert normális emberekre ez a videó ártalmas. 





Jah,még a bemutatkozáshoz: Szemét vagyok,meg állat is. Egy beteg yaoista állat( és perverz tanonc) hö-hö-hö!
Holnpa már suli... Nem nagyon várom!  
A holnapi órarendem:
1. Algebra
2.Német
3. Geo
4. V.töri
5. U.töri(nem írom le,h milyen az az U.)
6. Magyar 
7. Tesi
Első napra 7 óra,ugye milyen klassz?! De 1 új pad vár rám a suliban. Ennek azért örülök,mert 1 újabb felület várja,h rajzolhassak rá! Mindíg rajzolok a padra,ha unom az órát és észre sem veszik,mert az utolsó padban ülök és én vagyok a legcsendesebb diák az osztályban. És a legjobb tanuló(fuu de utálom,amikor azt mondják,h azért nem kapok büntetést,mert én vagyok a legjobb tanuló,vagy azért nem kapok soha 1est)

Ezt o.f.ó.-n rajzoltam a padomra.













Na,sztem ennyi.