2012. július 22., vasárnap

Milyen jó volt ez a nap,úgy fáj a lábam,hogy majd leszakad

Az egyik barátnőmmel megkockáztattuk lemenni a szomszéd faluba GYALOG,mert falunap volt ott. Nem volt valami nagy szám! Az ismerősökkel hülyültünk egy kicsit(az teljes szupppper volt xDDD). Amikor ezt meguntuk,ránk(jobban mondva RÁ) jött a nézelődhetnénk. Amikor elkezdtem mutogatni a képeket a telómon... Szegény... Nem értett semmit.(animés képek voltak meg pár kép...inkább nem is írom,hogy milyen képek...brutál dolgok xDDD) Na mind1.
Szóval sétálgattunk,mikor meglátok egy elhagyott utcáskát. Mondom,hogy nézzük meg,hogy mi van ott. Elindultunk az utcán. Az összes ház olyan kisértetiesen nézett ki(teljes durva volt). Már bánom,hogy nem készítettem képeket! Felmentem az 1ik ház kapuján(inkább átmásztam a kerítést. Tudom,nem lett volna szabad,de nagyon megakartam nézni...)azért,mert láttam 1 tök ugyanolyan kutat,mint a Kör c.horrorba van!
Amikor már készültünk visszamenni a falunapra,köd szált le. Teljes beíjedtünk! DE kiderült,hogy nem csak ott,az utcába/háznál van köd,hanem az egész falut belepte. A zene eléggé rossz volt,de az előadás...felejthetetlen! Pár részeg felmászott(igen,mászott! Négykézláb másztak fel) a színpadra és ott "táncoltak". Az 1ik letolta a gatyáját(a nadrág és az alsó is lement) az LMFAO Sexy and i know it számnál. a Csajokkal majd szétestünk! xDDD Anyu meg hív,hogy milyen a buli,a csajok meg elkezdik,hogy "adjak nekik is egy kis port" meg,hogy "tedd már le! A pasid vár a színpad háta mögött,menj oda!"(a pasim kórházba van!)
Az 1ik százas csaj meg rámdobta a kóláját(Schweppes) úgy,hogy egy kis rész a szemembe is maradt. Nem volt jó érzés!
Amikor jöttünk haza előttünk gázoltak el 1 kutyát! Nagyon sokkos állapotba kerültünk! Csak úgy placcs és kicsit véres lett a lábam! Szerencse,hogy aludni azt bírok! xD
A vasárnapom felejthetetlenre sikeredett. A lábfájás és az emlékek maradandóak! A talpam NAGYON FÁJ! Holnapra meg izomláz várható!

2012. július 20., péntek

Csapás

Tegnap azt a hírt kaptam,hogy a barátom kórházba került agyrázkódása van... :(((
Amikor meghallottam...
Éjjel nem tudtam aludni és a gép előtt ülve gondolkoztam. Pár horrort is megnéztem,hogy egy kicsit eltereljem a gondolataimat róla,de nem ment. Most is nagyon rosszul érzem magam. Délután fogunk menni a kórházba meglátogatni.

2012. július 19., csütörtök

Nyitó szöveg

Ezt a blogot azért nyitottam,hogy ne csak a barátaim/családtagjaim lássák a műveimet,hanem az is aki ebbe a blogba téved... A műveken a rajzaimat értem(csak szólok)...
Itt a blogger is elcseszte a nevem! Klassz!

Egy unalmas anime függő csaj élete és rajzai tekinthető meg a blogba... egy kiscsajé,aki semmit még nem tud a nagyvilág gondjaiból és az anime világba menekül a bajok elől és minden normális közösségi szórakozás elől...(én is tudok jól fogalmazni. pfuu)